HTML

Szatír izélő

Szatirikus mindennapi történések, és gondolatok.

Friss topikok

  • sorica123 (törölt): Nemtom, az az igazság, hogy a "kis tahó ázsiai" semmivel nem volt bunkóbb, mint a többiek, akik na... (2013.09.15. 15:46) Játszótéri rasszizmus
  • manókomment: @fektor7: hehe, hát ezt a disclaimer-dolgot döntsd el te magad :) kisebbet ütne a blog, de keveseb... (2013.04.17. 17:14) Anarchista kiskáté
  • kamaka: Nekünk ide a 9-es szintre cinege de főleg éhes galambok jöttek. Most, hogy kiraktam a Márk madáret... (2013.02.06. 21:34) Téli madáretetés

2016.02.17. 15:01 fektor7

Óvodában

Anyuka1: -Mentek valahova a téli szünetben? 
Anyuka2: Jajj, igen! Férjem barátaival elmegyünk az osztrák alpokba. Már vagy fél éve szervezzük. Szállást, síbérletet,  mindent lefoglaltunk már hónapokkal előbb. Nagyon jó lesz! 
Anyuka1: Mi nem megyünk sehova. Nem is mernék ilyenre vállalkozni. Nézd Zsoltika most is hogy köhög. Krákog egész nap, és szinte megfullad. 
Anyuka2: Orvosnál voltatok? 
Anyuka1: Dehogy! Nem hiszek bennük. Tudod miben hiszek? Van egy új immunerősítő folyadék, a hozzá való vitamin tablettákkal, az Immuprotektor. Nagyon finom, és ha valami, hát ez megvédi a gyerekeket a sok vírustól. 
Anyuka2: De hát nektek olyan nagyon nem jött be. 
Anyuka1: Ja mi nem adjuk neki. Nagyon drága. De nektek megérné. Külföldre jártok síelni. Biztos jól megy nektek. Gondolom borzalmas lenne, ha a kis Athina megbetegedne pont mire mennétek síelni. 
Anyuka2: Hát nem tudom. Nem nagyon bízom az ilyen mesterséges dolgokban. Inkább sok mozgás, gyümölcsök, egészséges ételek, amiben hiszek. 
Anyuka1: Képzeld ugyanezt mondta a kis Mikike anyukája a Klári, és mi lett vele? Már három napja nem jönnek, mert beteg lett az egész család. Tudod, Mikikével szokott a fiam mindig játszani. Gyorsan terjednek az ilyen kis bacilusok. 
Anyuka2: Hála égnek csak ti járatjátok betegen a gyereketek, a többi szülő inkább otthon tartja, amíg meggyógyul. 
Anyuka1: Lehet, hogy pont a lányotokkal fog játszani, és megfertőzi. Ki tudja? 
Anyuka2: Nem szoktak együtt játszani. 
Anyuka1: De talán majd most együtt fognak játszani. Nézd meg az új kis barátjának Danikának már folyik az orra, és szerintem kezd sápadt is lenni. Mondanom sem kell, az ő szülei sem hallgattak rám, és nem vettek az Immunprotektorból. Talán szólok majd a fiamnak, hogy játsszon inkább a ti lányotokkal, ő élénkebb. 
Anyuka2: Te ezt most komolyan mondod? 
Anyuka1: Talán igen, talán nem. Akkor veszel az Immunprotektorból? 
Anyuka2: Ha veszek, akkor nem fog a lányomhoz közeledni? 
Anyuka1: El fog bújni a csoportszoba legeldugottabb sarkába, és ha köhögnie kell, kimegy beleköhög a wc-be, és lehúzza. 
Anyuka2: Adjál egyet! 
Anyuka1: Milyen ízben adhatom? Van málnás, banános, meg csokis. 
Anyuka2: Málnásat
Előadó (4.szint): És ennyi! Eladás megtörtént! Nagyszerű szituációs játék volt! Köszönjük, köszönjük! Lejöhettek a szinpadról! Nagy tapsot Erikának, és Sacinak! 
Erika (2.szint) (korábban: Anyuka2): Na látod, hogy milyen nagyszerű ez a közösség, és Te még húzódoztál belépni ide!
Saci (0. szint) (korábban: Anyuka1): Megvettem a kurva kezdőcsomagot, megadtam az összes ismerősöm telefonszámát, játszom a bugyuta, bár meglepően életszerű színjátékot, de ne várd, hogy lelkesedjem is! Amint hazajöttünk a síelésből átmegyünk másik óvodába! 
Erika (2. szint): Az nagyszerű ötlet! A mi óvodánk, ahogy látod már megfelelően terített. 

Szólj hozzá!


süti beállítások módosítása